TSCHA Instagram
TSCHA Facebook
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon
  • White Instagram Icon

EIN KULINARISCH-KULTURELLER AUSFLUG,

DER DEIN VERSTÄNDNIS VON TEE

NACHHALTIG VERÄNDERN WIRD

For English see below.

 

Im Workshop lernst Du chinesische Tees richtig zuzubereiten, wie Du mehr aus diesen herausholst und was Du für eine gute Tasse Tee wirklich brauchst.

 

Wir bereiten einen feinen chinesischen weißen, Wulong- (Oolong-) und schwarzen Tee zu, dabei lernst Du unterschiedliche Methoden und Utensilien kennen und wie Dir eine gute Tasse Tee auch zu Hause gelingt.

 

Du erlebst die geschmackliche Vielfalt chinesischen Tees und während Du entspannt feinen Tee genießt, erfährst Du mehr über verschiedene Aspekte der chinesischen Teekultur.

Der Workshop wird auf Deutsch und Englisch durchgeführt. Vorwissen über Tee ist nicht erforderlich. 

 

Wer? Mein Name ist Oliver. Ich bin Inhaber von TSCHA und auf meinen vielen Reisen durch China habe ich meine Leidenschaft für chinesischen Tee entdeckt. Ich hoffe, diese im Workshop mit Dir teilen zu können und Dich schon bald am Teetisch zu begrüßen.

A CULINARY AND CULTURAL JOURNEY

THAT WILL CHANGE YOUR VIEWS

AND UNDERSTANDING OF TEA

The workshop will show you how to brew Chinese tea appropriately, what matters to get the best out of it and what it really takes to brew a good cup of tea.

 

Using a fine Chinese white, Wulong (Oolong) and black tea, we practise the brewing process using different methods and utensils, which will show you how you succeed in making a good cup of tea at home.

 

You experience the amazing variety of this extraordinary drink and whilst enjoying fine tea you learn more about different aspects of Chinese tea culture.

 

The workshop will be conducted in German and English. Prior knowledge of tea is not required.

 

Who? My name is Oliver. I am the owner of TSCHA and I have journeyed China for many years which is how I discovered my passion for Chinese tea. I hope to share this passion with you in the workshop and to welcome you at the tea table very soon.